Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης"

Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης

Το ακούσαμε κι αυτό! - Βραζιλία: Ένα κινητό και δυο φορτιστές βρέθηκαν στο στομάχι κρατούμενου [φωτό]

Είχε πάρει ολιγόωρη άδεια και μόλις επέστρεψε ο ανιχνευτής ακτίνων Χ που βρίσκεται στην είσοδο της φυλακής ανακάλυψε τα «δώρα» που έφερε στο στομάχι του ο κρατούμενος.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη φυλακή Παπούντα της Μπραζίλια, έμειναν εμβρόντητοι, όταν ανακάλυψαν ότι ένας από τους φυλακισμένους, είχε καταπιεί ένα κινητό τηλέφωνο και δυο φορτιστές, σε μια προσπάθεια να περάσει τα αντικείμενα, παράνομα μέσα στη φυλακή!
Ο Βραζιλιάνος κρατούμενος, είχε πάρει ολιγόωρη απογευματινή άδεια. Όταν γύρισε, είχε ήδη καταπιεί τα τρία αντικείμενα χωρίς ωστόσο να υπολογίζει στον ανιχνευτή ακτίνων Χ που υπήρχψε στην είσοδο των φυλακών. Όταν λοιπόν πέρασε από έλεγχο η ακτινογραφία ήταν αυτή:

Αμέσως οι φύλακες τον μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο, όπου ο φυλακισμένος υπεβλήθη σε χειρουργείο, ώστε να αφαιρεθούν τα πλαστικά σακουλάκια που περιείχαν το κινητό και τους δυο φορτιστές.
Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερο, ο Βραζιλιάνος είχε πάρει άδεια, για να γιορτάσει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές στη Βραζιλία, την Εθνική Μέρα του Παιδιού. Αυτή την ημέρα, μαζεύονται οικογένειες από όλη τη χώρα και γιορτάζουν την παιδική ηλικία.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της φυλακής, ο κρατούμενος αναμένεται να χάσει όσα προνόμια είχε αποκτήσει λόγω της καλής του συμπεριφοράς, ενώ τις επόμενες μέρες θα δικαστεί για το νέο του αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου