Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης"

Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Συνάδελφοι οι αυριανές εκλογές είναι πολύ σημαντικές όσο και αν θέλουν κάποιοι κύκλοι να τις υποβαθμίσουν έχοντας απαξιώσει τον χώρο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι πάγια τακτική αυτή που εξυπηρετεί έναν μόνο σκοπό: Να συμμετέχει στην διαδικασία μία ισχυρή, οργανωμένη και συμπαγής μειοψηφία αντί για την πλειοψηφία των μελών που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά της "μειοψηφίας" αυτής. Και πόσο σημαντική διαδικασία είναι τελικά οι εκλογές; Οι Θεσμοί, η Διοίκηση και γενικότερα οι πολιτειακές δομές που επηρεάζουν την εργασία και συνάμα την καθημερινότητα μας ανοίγουν τις πόρτες τους στα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης. Αυτοί είναι οι εκάστοτε εκπρόσωποι και αυτοί εκφράζουν επίσημα τις θέσεις των μελών έχοντας εκλεγεί από μία δημοκρατική διαδικασία.

 Όσο και αν θέλουμε μερικοί να μειώσουμε το γεγονός και τη σημασία αυτή είναι η αλήθεια. Και επειδή εμείς στην Ανεξάρτητη Κίνηση δεν έχουμε σκοπό απλά να αποτελέσουμε μία αέναη φωνή διαμαρτυρίας αλλά έχοντας ποιοτικές προτάσεις, θέληση για διεκδίκηση και κυρίως ανεξάρτητο χαρακτήρα, διεκδικούμε το προεδρείο του ΔΣ του Σωματείου. Εμείς είμαστε η ρότα της αλλαγής και ο ισχυρός άνεμος αυτός που παίρνει σβάρνα στο δρόμο του παράγκες και άλλες ασταθείς κατασκευές και δημιουργήματα... Ένας άνεμος δικαιοσύνης!

    Συνάδελφοι έχετε μνήμη ανθρώπου και όχι ψαριού. Ανθρώπου αδικημένου και ταλαιπωρημένου. Ανθρώπου που του υποσχέθηκαν αλλά δεν έκαναν καν το κόπο έστω για ένα διάβημα, ένα κείμενο, έτσι για τα μάτια του κόσμου! Εμείς δεν τάζουμε υλικά αγαθά και καρέκλες. Δεν θέλουμε αλλά δεν έχουμε κιόλας για να τάξουμε! Σε εμάς θα βρεις τη χαμένη φωνή σου, αυτή που την πνίγεις καθημερινά μέσα σε αυτά τα μπουντρούμια που δουλεύεις σαν είλωτας. Ναι εκεί συνάδελφε που χτυπάς το χέρι σου, νιώθεις μόνος σου και σε πνίγει η αδικία! Γίνε η πλάτη μας και εμείς σου υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε η κραυγή σου! Ούρλιαξε με τη ψήφο σου και να είσαι σίγουρος ότι σε κάποιους τα πόδια ήδη τρέμουν από τις κραυγές μας!         

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΜΤΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
08.00-17.00..... 

ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Κ.Κ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου