Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης"

Επιτέλους πνέει άνεμος Δικαιοσύνης πάνω από τα Καταστήματα Κράτησης

Ενημέρωση από το Μ.Τ.Π.Υ.



    Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ., κύριο Παύλο Περράτη, ενημερωθήκαμε ότι το Ταμείο θα αρχίσει να πιστώνει σταδιακά τα παρακρατηθέντα ποσά στους δικαιούχους συναδέλφους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί θα επικοινωνούν ατομικά από το Ταμείο με τους δικαιούχους. Η διοίκηση του Σωματείου βέβαια κρατάει επιφυλακτική στάση λόγω της  προφορικής δέσμευσης και θα βρίσκεται σε επαφή για το θέμα και για ότι χρειαστεί θα επικοινωνήσει ξανά με το Μ.Τ.Π.Υ. αναμένοντας και τις κινήσεις του Ταμείου στο επόμενο χρονικό διάστημα.
    Επίσης όσο αφορά το σύνολο του φυλακτικού προσωπικού που αυτή τη περίοδο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ρεπό λόγω της "αποχρέωσης" των κανονικών αδειών του 2014 , η διοίκηση του Σωματείου θα κάνει τις οποιαδήποτε παρεμβάσεις –προτάσεις προς τη Διοίκηση του Καταστήματος προκειμένου να εκτονωθεί το πρόβλημα κινούμενοι προς ένα δικαιότερο καταμερισμό και προγραμματισμό των αδειών και υπηρεσιών.
 Και είναι αλήθεια πως η υπομονή και το φιλότιμο έχουν τελειώσει από καιρό! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου